Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2018 09:46 - ТРЪМП: САЩ -са в подготовка за война с Русия, Китай, Иран, КНДР Повече http://koshava.blog.bg/
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1370 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 24.01.2018 14:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Матис представи силното послание на страната, отразено в документа, явно предупреждавайки противниците на Америка, като добави, че американските въоръжени сили се състезавали за възпиране на агресията в три основни региона: Индийско-Тихоокеанския, Европа и Близкия изток.

"Нашето конкурентно предимство във всяка област на военното дело - въздух, земя, море, космос и киберпространство - ерозира", констатира Матис.

Той изтъкна позицията на САЩ за онези, които биха могли да подкопаят демокрацията на страната.
Основният фокус на национална сигурност за САЩ сега е надпреварата за мощ, а не тероризма. Това обяви американският военен министър Джеймс Матис, обявявайки националната стратегия за отбрана.

Къде е мястото на  Бъкгария- със сигурност място, което стреля срещу Русия, не приема инвестициите на Китай,  въоръжава американските бандити- пардон- бойци срещу Асад в Сирия,  защото  сме бази и колония. Това идва да уточни мама МЕРКЕЛ...
То пък един живот- нека го дадем за Америка  срещу Русия!  Има ли избор?!  

Истамбулската конвенция  е само пушилка, докато ни подготвят да ударим Русия. Най доибре да е на 3 март! А вие какво предлагате!
Живот и здраве ще се видим и който оцелее : Европа, Америка или България!  Бог е българин,
Молете се всеки за себе си. Най сигурното място днес не е Америка! Която не спира да се зъби на света. Не е смешно нали!!

Да се смееш ли, да плачеш ли... от плесниците...


Повече прочетете при http://koshava.blog.bg/

12:48 - Страховито Руско СУПЕР-ОРЪЖИЕ праща САЩ в… АДА! Янките в ПАНИКА!

 

Всъщност древноримският Бог на войната винаги е помагал на Русия. По простата причина, че без значение от епохата, руснаците винаги са владеели изкуството да всеят страх и ужас в душите на своите врагове.  Така се случи и при инцидента с флагмана и първа гордост на американския морски флот- есминеца „Доналд Кук“. Важно е да отбележим, че тези „инциденти“ с американците винаги се случват на знаменателни за Русия дати. Така например „случката“ с Доналд Кук става на 12 април 2014 г. Тоест, в деня на космонавтиката. Което идва да подскаже на щатските военни, че руските Военно-космически сили са на светлинни години по-напред от прехвалените „модерни“ технологии на янките. И така, 12 април е спокоен слънчев ден, в който гордостта на американския флот „Доналд Кук“ патрулира в Черно море. Само че руснаците отдавна са казали на щатските военни, че те, янките, нямат работа в Черно море. Но САЩ не разбират от блага дума.  Затова изведнъж, като че от нищото, на хоризонта се материализира един старичък руски СУ-24, който спокойно се приближава към американския есминец и неговата супермодерна бойна система „Иджис“. Моряците, които в този момент са на бойна вахта задействат робота „Иджис“ и се подготвят да прихванат руската Сушка, когато тя навлезе в обхвата на корабните оръжия.  Но не щеш ли, като по някакво чудо, точно когато СУ-24 почти се е приближил до зоната на обхват, бойният робот на кораба изведнъж угасва. Отказва цялата електроника и софтуер на есминеца. Замлъкват двигателите. Не действа корабното кормило. Целият кораб оглушава и ослепява. Дори не може да се придвижи и със сантиметър напред.

Както се изясни по-късно, тази пълна безпомощност на гордия „Доналд Кук“ се дължи на едно малко сандъче, прикрепено под крилото на руския изтребител. Това е новата руска система за радио-електронна борба „Хибини“. Но хората от политическото ръководство на САЩ, макар че се изпотяват от страх, продължават да се правят на мъже и  пренебрегват предупреждението. И продължават своя „Дранг нах Остен“.  Затова ги връхлита и следващия „инцидент“. Отново в Черно море. И отново на знаменателна за Русия дата. Британските и американски вестници съобщават за „странен“ инцидент в Черно море, станал на 22 юни 2017 г. А на 22 юни 1941 г., както знаем от историята, Хитлер напада СССР, слагайки началото на Великата отечествена война, завършила… всички знаем как!  Посланието е ясно. Русия предупреждава: Янки, вървете си у дома! Защото ще бъдете прогонени, така както Хитлер бе изгонен с огън и меч, от свещената руска земя.

Но да продължим с „инцидента“: Изведнъж и без някаква видима причина, ОТКАЗВАТ GPS-системите на над 40 американски бойни кораби, патрулиращи в близост до руските брегове. Модерните и прехвалени щатски системи като че ли се умопобъркват. И започват да предават налудничави, неотговарящи на  действителността данни. Така например, според данните на GPS-системите, един от американските кораби се намирал не в акваторията на Черно море, а… на 32 километра навътре в сушата, близо до турския град Геленджик. Друг кораб пък изведнъж се озовал в… близкия Космос. Подобни неадекватни „данни“ показвали и системите на другите над 38 американски кораба. Паниката този път овладяла не на шега целия състав на щатските бойни кораби. Както и политически им началници от Вашингтон.  Шокът, преживян от американските военни и политици изглежда е бил невероятен. Защото изведнъж разбират, по трудния начин, че Руската федерация, необезпокоявана от никого, провежда масов експеримент с най-новото си кибероръжие. А за опитни мишлета ползва десетки бойни кораби от Военно-морския флот на САЩ. И могъщият доскоро американски флот е безпомощен. Страх и ужас сковават душите на щатските многознайковци и поради още една причина. Те разбират, че Русия отдавна е неуязвима за прехвалените американски роботизирани бойни системи. Паниката ги парализира и защото осъзнават, че РФ е толкова напред в най-важните направления на съвременните военни технологии, колкото те едва ли ще могат някога да си представят.  Затова сега се ограничават само със санкции. И надуват мускули за пред света, белким подлъжат някой, че все още са първа суперсила. Че САЩ е имиджова държава с напълно куха имиджова икономика. И изгубят ли си имиджа, потъва и страната им. Затова сега бият фанфари и надуват мускули. Но през цялото време се молят на Бог да не направят нещо, с което да разсърдят Владимир Путин. Това е истината. Останалото са американски брътвежи за глупаци и наивници. Skandalno.net






Гласувай:
14



1. zaw12929 - Л Е В С К И "Ако печеля - печ...
21.01.2018 09:55
Л Е В С К И
"Ако печеля - печеля
за цял народ!

НЕ, печели само за САЩ, това нарежда МЕРКЕЛ на нас глупавите българи Тръмп най добре знае, а Левски е ТЕРОРИСТ
ТРЪМП Е демократ... НАЙ НОВО АМЕРИКАНСКО ПОКОЛЕНИЕ! БРАВО НА САЩ! ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОВЕ, А БЪЛГАРИТЕ СИ ЗНАЯТ-
БОГ Е БЪЛГАРИН, КОЙТО НЕ Е СТЪПВАЛ В АМЕРИКА- ПАТРИОТ Е БОГ, А НЕ ТРЪМПИСТ!
цитирай
2. kvg55 - zaw12929,
21.01.2018 10:36
Не знам дали САЩ съзнателно се готвят за война, но несъзнателно постоянно настъпват мотиката.
цитирай
3. mt46 - Те
22.01.2018 17:25
винаги се готвят. Но се въздържат от директен сблъсък...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14208988
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68274
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031