Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2015 15:20 - ДСБ - ПРЕДИ И СЕГА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 3151 Коментари: 1 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Преди изборите реформаторите, предвождани от Кънев, се биеха в гърдите, че имали специалисти да реформират всички сектори за година и половина и да фърлят властта, защото тя не им била цел. Привържениците им вярваха, а ние се чудехме какви ли факири ще да се събрали там.

След неочаквания поврат в поведението на Кънев след изборите, измамените му избиратели се утешаваха, че щял “да диша във врата на Борисов” и да го контролира.

 

Но Раданчо се изплаши и отказа да влезе във властта. Друго си е на завет в парламента с имунитет. Сега се вихри по всички медии и диша ли диша. Каканиже елементарности като зубрач пред черната дъска. Акъл дава и поставя ултиматуми, а ние продължаваме да му се чудим на акъла.

 

Снощи премиерът Борисов каза, че е говорил цели три часа със специалиста по патентно право, за да му обяснява разни работи. Голямата уста на малкия явно още не иска да млъкне и да развива малкия си ум насаме, ами иска като в детската градина да получава специални указания лично от учителката. Да не говорим какъв мръсен парцал се оказа, щом си позволи от парламентарната трибуна да сравни финансовия министър с мокър парцал!

 

Нахакан и непремерен е като двайсетгодишен, точно затова ни дойде отвътре да му викаме “Раданчо”.

Нови лица ли? Борисов си сложи старите проверени и опитни лица и сега работата в техните сектори направо хвърчи!

Като им дадоха само пет министерства, се оказа, че не знаят елементарни неща за управлението и тепърва трябва да ги чакаме да се учат. Не ми се мисли какво щеше да ни се случи, ако бяха спечелили изборите.

 

Обаче Раданчо пак се изпусна и голямата тайна на ДСБ пак излезе наяве - наскоро някой го нарече “дърт десебар” и по този повод той  заяви, че не се обижда, защото било истина - средната възраст на партийните им членове била доста под неговата, а той още няма 40 г.!

 

А къде отидоха старите десебари, които Кънев почтително обслужваше като шофьорче? Хората с научни кариери и титли, заради които партията им се накичи с прозвището “партия на интелектуалците”?

 

Оказва се, че вече ги няма там...

Оказва се, че старата партия ДСБ тихомълком се е саморазпуснала и нейното място е заела младежката им организация, която се състои от неподготвени и недостатъчно образовани младежи, които продължават да ползват стария имидж на ДСБ!

 

Сега разбираме защо изказванията на лидерите им са толкова “зрели”.

Как ще дишаш във врата на някого, като му стигаш до чатала, бе?

Май няма да му дишаш, а ще му ду...

 

Реформатори, ако наистина сте десни, пораствайте по-бързо и си опичайте акъла да не ядосате Бойко да хвърли властта, че ще изчезнете като барековците!




Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sherif - ...
19.02.2015 21:43

Само се правят на недоразбрали – за да обвинят после Борисов във всички възможни грехове.

Нали ги виждаш. Пълно е с платени лъжци и обикновени глупаци, които измислят коя от коя по-чудновати истории с участието на Борисов. Едни го правят за пари, други просто за да пуснат жалкото си материалче, възползвайки се от огромната популярност на премиера, та и те покрай него да бъдат забелязани.

Пожелавам си да има повече честни хора като Бойко Борисов и повече осъдени клеветници, които си позволяват да кажат лоша дума за него!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902315
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031